Μα τι βλάκας τόσον καιρό..Θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί πριν από πολλά χρόνια και να βρω έτοιμο στο ψυγείο μου αυτό το σημείωμα: 
Να μην ξεχάσεις από σήμερα:


Να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά συναισθήματα. 
Να πετάξεις αυτά που ανεβοκατεβάζεις τόσα χρόνια στη ντουλάπα αλλά ποτέ δε τα φοράς. Δεν είναι δείγμα νοικοκυροσύνης ράφια γεμάτα ενοχές
Αν έχεις ανάγκη βγες για καινούργια που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. 
Αλλά ποτέ μη κρίνεις από τη βιτρίνα!
Ο τελικός λόγος ανήκει σε σένα κι όχι στο είδωλο του δοκιμαστηρίου
Και πρόσεχε τις τιμές! Να θυμάσαι : το φτηνό δεν είναι ποτέ όμορφο.
Αλλά ούτε να ξοδέψεις μια περιουσία αν κάτι δεν αξίζει τα λεφτά του..  
Την πρώτη φορά μπορεί να σε γελάσουν.. Την επόμενη να είσαι προετοιμασμένη. Δεν είναι δείγμα ανωτερότητας να ξοδεύεσαι. Δε θα σε εκτιμήσει καμία πωλήτρια.


Να προσέχεις 
Καλή σου μέρα και καλή τύχη

2 μίλησαν και είπαν:

Carlito είπε...

Εγώ θα πρότεινα να μην τα πετάξεις, αλλά να τα δώσεις σε άλλους. Αν και πλέον οι κάδοι απορριμάτων ανοίγονται από διάφορες φιγούρες της ζωής. Πονεμένες, πεινασμένες, κακές, ύπουλες, αλλοδαπές και μη. Οπότε και να τα πετάξεις σε κάποιον άλλο θα πάνε.Τις τιμές σίγουρα να τις προσέχεις γιατί η υπερεκτίμηση στις μέρες μας είναι αναπόφευκτη.
Να προσέχεις. Χάρηκα. Καλημέρα Nana!

Nana είπε...

@Carlito

Το θέμα είναι να φύγουν από την ντουλάπα! Φτάνει πια η έγνοια για το "χαμένο ρούχο", την ώρα που η κατάσταση είναι στα όρια της ασφυξίας!
Η υπερεκτίκμηση είναι αυτή που μας κατέστρεψε (και σαν κράτος..) αλλά στο προσωπικό επίπεδο δε ξέρω ποιος πήρε τις μίζες..!

Καλημέρα και σε σένα!

Δημοσίευση σχολίου